Vær med til at udvikle Amager til
en miljømæssigt bæredygtig bydelTag del iKommende events

Klik på billederne for at læse mere.


6/2: Vintergrøn 3: Optimal dyrkning på begrænset plads
7/2: Filmaften: Shirley og Hilda – oprørske oldemødre
Tirsdage i Kvarterhuset: Sydage med Plastikpose- frit AmagerMiljøpunkt Amager er et lokalt miljøcenter som har til opgave at fremme miljøhensyn og bæredygtig udvikling på lokalt plan.

Læs mere

Miljøpunkt Amager er støttet af Amager Øst Lokaludvalg og Amager Vest Lokaludvalg.

 
 
 

Sidste nyt fra Miljøpunkt Amager

Sidste nyt

41 minutes ago

Miljøpunkt Amager

Vi er vilde med grønne byrum og det er vi heldigvis ikke de eneste som er 💚
Se her en rigtig fin video der fortæller om hvordan Amager Vest Lokaludvalg hjalp til for at et grønt byrum som Nabohaven på Telemarksgade kunne få lov til at overleve.

Amager Vest Lokaludvalg
DET GJORDE VI I 2018 - hvad kan vi gøre for dig?

Mød Tina Belsø, der har startet Nabohaven i Telemarksgade og se hvordan Amager Vest Lokaludvalg gik sammen med de grønfingrede frivillige kræfter for at bevare haven, så den nu er en del af Københavns Kommunes kommende arealplan for grønne områder.
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 days ago

Miljøpunkt Amager

I dag er vi til miljømesse i Sundby Væksthus, hvor vi taler om madspild og hvordan du kan up-cycle dit gamle syltetøjsglas til en take-away kop ♻️ ... See MoreSee Less

View on Facebook

1 week ago

Miljøpunkt Amager

Så er det i dag mellem 15 og 19 at der er Sy-dag i Kvarterhuset med Plastikpose-frit Amager. Der er brug for hjælp til at få syet flere poser, da de er populære ude i butikkerne.

Så kom forbi i tidsrummet mellem 15 og 19. Du behøves ikke at kunne sy, der er meget andet at gøre og hvis man kunne tænke sig at lære det, er der også folk der vil lære fra sig ✌️💚
... See MoreSee Less

View on Facebook

1 week ago

Miljøpunkt Amager

Foråret er ikke så langt væk som det har været, og det betyder ofte forårsrengøring. Hvis I har planer om at få ryddet ud i gamle og efterladte cykler, så er her en guide til hvordan du bedst kommer af med de gamle cykler.
Vidste du for eksempel at du kan indlevere dem til cykelhandlere og socialøkonomiske virksomheder, der giver cyklen nyt liv?

Du kan eksempelvis aflevere dem til Kofoeds Skolen som anvender cyklerne til et værkstedsforløb hvor eleverne på skolen kan komme i jobtræning. Cyklerne gøres i stand og sælges efterfølgende i deres cykelbutik. Dét er god stil! 🙌♻️Sander cykelstativerne ved jeres ejendom indimellem til i gamle, efterladte cykler? Så tip din vicevært eller bestyrelse om denne trin-for-trin-guide, vi har lavet.

Guiden viser, hvordan I nemt og hurtigt kan gennemføre en effektiv cykeloprydning – hele vejen fra den indledende information til beboerne til den afsluttende afhentning af de indsamlede cykler.
Se guiden: fal.cn/rUnt
... See MoreSee Less

View on Facebook

Få vores nyhedsbrev


Nyhedsarkiv

Lån en af vores ladcykler

Skal du flytte, på sommerudflugt eller på en romantisk date?
Så stiller vi en ladcykel til rådighed ganske gratis.

Lån en ladcykel
Jemtelandsgade 3, 4. sal,
2300 København S.
Tlf. 8232 5810

Find os på
Instagram
Facebook

© 2018 Miljøpunkt Amager