FOR VIRKSOMHEDER


Klimanetværk amager

 

Klimanetværk Amager et netværk for virksomheder på Amager med fokus på klima og bæredygtighed.

Vi mødes to gange om året hos en af de deltagende virksomheder, og det er gratis at være med.

Klimanetværket er en ny version af det tidligere Transportnetværk Amager, som startede i 2011 og blev omdøbt i 2019, da der i netværket var et ønske om et bredere klimaperspektiv og ikke kun mobilitet. Til netværksmøderne bliver der holdt oplæg med eksempler og inspiration til grøn omstilling herunder mobilitet og affaldshåndtering. 

Har din virksomhed på Amager lyst til at være med i netværket? Så skriv en mail til dorte@miljopunkt-amager.dk 


Send mail

gogreen amager

 


Er du erhvervsdrivende og drømmer om en grønnere virksomhedsprofil, men savner inspiration og sparring?  
 
Så er GoGreen Amager netværket for dig. Uanset om du er ny iværksætter eller en allerede etableret virksomhed. Fælles for virksomhederne i netværket er, at mindst 70% af deres kerneydelser har fokus på at mindske påvirkningen på miljø, minimere ressource- og energiforbrug, og/eller arbejde med social ansvarlighed. 
 
Der holdes netværksmøder fire gange årligt. Møderne holdes på skift hos virksomhederne, og Miljøpunkt Amager er tovholder for møderne. Netværksmøderne er et sted, hvor vi samler bæredygtige idéer og løsninger. Formålet med netværket er at dele viden, så vejen fra tanke til handling bliver lettere.  
 
Er du interesseret i at se om netværket er noget for dig, må du gerne komme på et uforpligtende besøg - send en mail til dorte@miljopunkt-amager.dk for mere info. Hvis du kender en virksomhed, som du tænker kunne være interesseret, må du også gerne give dem et tip. Hvis din virksomhed gerne vil være med i GoGreen Amager efter besøget skal virksomheden meldes ind i GoGreen Danmark for at deltage. 
 
Du kan læse meget mere om GoGreen Danmark medlemskab og dets fordele lige her.


GoGreen Danmark


VI ARBEJDER FOR AT GØRE VERDENSMÅL TIL HVERDAGSMÅL

Hos miljøpunktet er alle indsatser relateret til verdensmålene. Vi ser arbejdet med at understøtte verdensmålene og udbrede kendskabet til dem som en vigtig opgave for miljøpunktet. Verdensmålene er relevante for alle og miljøpunktet vil gerne være med til at gøre verdensmål til hverdagsmål, hvor vi alle kan gøre en indsats i vores daglige liv og arbejde.


SKAL VI SAMARBEJDE?

Har du input til vores arbejde eller en ny idé til en bæredygtig workshop, projekt eller andet som fremmer den grønne omstilling? Så hører vi meget gerne fra dig! Skriv til os på post@miljopunkt-amager.dk.


Miljøpunkt Amager
Kvarterhuset
Jemtelandsgade 3, 4. sal,

2300 København S.
CVR 2739 0226

Følg os på
 

Åbningstider 
Mandag - torsdag:
9.00 - 15.30
Fredag: 9.00 - 15.00
Lukket: Weekender og helligdage
samt
1. maj og 5. juni.

© 2022 Miljøpunkt Amager