BÆREDYGTIG HVERDAG


Borgerne skal dagligt træffe mange valg i hverdagens gøremål. Vores mål er at øge borgernes bevidsthed om bæredygtighed i hverdagen og oplyse om hvilke handlemuligheder der findes, og gøre det lettere at træffe de bæredygtige valg. Igennem mange år har miljøpunktet udviklet færdigheder indenfor formidling af viden om bæredygtig brug af boligen, vandsparekampagner, mindre ressourceforbrug, grønne indkøb m.m. Nedenfor kan du læse om vores forskellige indsatser til fremme for en mere bæredygtig hverdag.

Vi ønsker at inspirere til hvordan man kan mindske sit miljø- og klimaaftryk samt hvordan man gennem sit forbrug kan være med til at gøre en grøn forskel.

Miljøpunkt Amager ønsker at oplyse om konsekvenserne for miljø og sundhed når man bruger kemi i hverdagen, samt øge kendskabet til sundere og mere miljøvenlige alternativer.

Igennem formidlingen af bæredygtig madlavning er formålet at øge borgernes kendskab til klimaaftrykket fra forbrug af mad og især hvordan man undgår madspild.

Miljøpunkt Amager er officiel partner i "Arkitekturhovedstad 2023", og holder Københavnerpicnic i Ørestad, hvor vi sætter fokus på grønne nabofællesskaber og bynatur.

Image
 

Miljøpunkt Amager
Kvarterhuset
Jemtelandsgade 3, 4. sal,

2300 København S.
CVR 2739 0226

Følg os på
 

Åbningstider 
Mandag - torsdag:
9.00 - 15.30
Fredag: 9.00 - 15.00
Lukket: Weekender og helligdage
samt
1. maj og 5. juni.

© 2022 Miljøpunkt Amager