Bæredygtig bolig
Vær med til at gøre din bolig eller boligforening mere bæredygtig.
I mange boliger og boligforeninger er der generelt store besparelser at hente til gavn for økonomien og miljøet. For eksempel ved at forbedre brugen af sit varme-, el- og vandforbrug. Og ved at sortere sit affald bedre kan vores ressourcer bruges igen.
Lån en energisparetaske

Ved du hvor meget energi du bruger i din bolig? Og vil du vide, hvor i dit hjem du kan forbedre dit energi- eller varmeforbrug? Så kan du låne vores energisparetaske med hjem en uge.

Læs mere her

Guide til bæredygtig boligforening

Miljøpunkt Amager har lavet en folder, hvor vi har samlet en række ideer og konkrete forslag til, hvordan man kan gøre sin boligforening mere bæredygtig. Det dækker både over vand, affald og sortering, genbrug og grønne initiativer.

Download folderen

Få hjælp af Miljøambassadørerne

Vil du have gode råd og tips til at få gode vaner, spare udgifter samt passe på miljøet? Så kan du få en Miljøambassadør til komme ud til din boligforening og hjælpe dig.

Læs mere her

Affaldssorteringsløsninger i hjemmet

Mangler du nogle ideer til hvordan du kan sortere dit affald i hjemmet? Så kan du finde inspiration til det i produktkataloget her lavet af Miljøpunkt Indre By & Christianshavn.

Produktkatalog
Jemtelandsgade 3, 4. sal,
2300 København S.
Tlf. 8232 5810

Mød os på
Instagram
Facebook

© 2019 Miljøpunkt Amager