Miljøambassadører
Tag del i en bæredygtig hverdag.

Miljøambassadørerne er uddannet i dagligdags miljø- og ressourcehensyn og er med til at brede kendeskab til miljøvenlige hverdagshandlinger på Amager.Bliv miljøambassadør

Kunne du tænke dig at få en særlig viden om vandressourcer og affaldshåndtering og er klar til at formidle denne viden videre til venner, familie og naboer? Så kan du komme på gratis miljøambassadørkursus.

Kurset består af syv kursusgange (en gang om ugen) med start den 5. september til den 24. oktober og er for alle der har lyst.

Få mere at vide eller meld dig til kurset hos Iman på imah@kab-bolig.dk

Kurset er arrangeret af Miljøpunkt Amager i samarbejde mellem Amagerbro Helhedsplan, Urbanplanen/Partnerskabet og HOFOR.


Book en miljøambassadør

Er du og din boligforening interesseret i at lære mere om, hvordan du kan spare på dit energi-, varme- og vandforbrug samt blive bedre til at affaldssortere i dit hjem? Så kan du booke en miljøambassadør til at komme og lære Jer mere.

Miljøambassadørerne er klar til at give dig råd og tips til at få gode vaner og spare udgifter samt passe på miljøet. Besøget kan alt efter behov foregå på dansk, arabisk, somalisk, tyrkisk eller urdu.

For yderligere information om bestilling af et besøg, kan du eller din ejendomsfunktionær kontakte Hodan Osman på: hodan@miljopunkt-amager.dkOm miljøambassadørerne

Miljøambassadørerne opstod som et projekt i Miljøpunkt Amager i 2005. Målet var at lære folk, der ikke var opvokset i Danmark om de dagligdags miljø- og ressourcehensyn, som der er en vis tradition for at vi lære i Danmark. Læringen skete gennem uddannelse af kvindelige miljøambassadører, der ikke var vokset op i Danmark og som måske havde behov for, at miljøformidlingen skete på deres eget modersmål. 

Miljøpunkt har siden efteråret 2005 uddannet 180 kvindelige miljøambassadører fordelt på 18 nationaliteter. I dag er vores fokus på at inddrage alle samfundsgrupper og forskellige aldre i indsatsen for et bedre miljø og mindre ressourceforbrug.

Materialer fra projektet


Se en kursusplan for miljøambassadør-
uddannelsen

Energi- og miljøformidling blandt etniske minoriteter – anbefalinger og inspiration til nye projekter

Metodeevaluering:
Energi- og miljøformidling
til etniske minoriteter


Jemtelandsgade 3, 4. sal,
2300 København S.
Tlf. 8232 5810

Mød os på
Instagram
Facebook

© 2019 Miljøpunkt Amager