AMAGER REPARERER


REPAIR CAFE AMAGER

Miljøpunkt Amager har tidligere stået for Elektronikværkstedet i Kvarterhuset i samarbejde med frivillige borgere og andre aktører på Amager. I sin originale form blev den sidste workshop holdt i maj, og nu er det i stedet overgået til Repair Cafe Amager.

Repair Cafe er et bæredygtigt udviklingskoncept, hvor frivillige ildsjæle tilbyder lokale borgere, at reparere genstande som fx tøj, elektronik, smykker, eller møbler uden betaling, og hjælpe folk ved at lære dem at fikse tingene selv. På nuværende tidspunkt er der ca. 60 Repair Caféer fordelt over landet, og vi har været med til at åbne den første her på Amager! 

Vi har åbent den 3. lørdag i måneden fra kl. 12-15 i Lykkebazaren, Urmagerstien 26, 2300 KBH S.
 
Kan du sy en knap på skjorten og lappe et par bukser? Eller har du færdigheder til at lodde eller fixe en toaster? Måske du har flair for organisering, administration eller kommunikation? Vil du gerne være en del af et hyggeligt fællesskab og møde nye mennesker? Så er Repair Cafe helt sikkert noget for dig! 
 
Vil du være med? Så send en mail til Caroline på caroline@miljopunkt-amager.dk. 

 


Følg Repair Cafe Amager


VI ARBEJDER FOR AT GØRE VERDENSMÅL TIL HVERDAGSMÅL

Hos miljøpunktet er alle indsatser relateret til verdensmålene. Vi ser arbejdet med at understøtte verdensmålene og udbrede kendskabet til dem som en vigtig opgave for miljøpunktet. Verdensmålene er relevante for alle og miljøpunktet vil gerne være med til at gøre verdensmål til hverdagsmål, hvor vi alle kan gøre en indsats i vores daglige liv og arbejde.

Det gør vi blandt andet ved at opfordre amagerkanerne til at forlænge levetiden på deres produkter i stedet for at købe nyt, og dermed mindske affaldsgenerering. 

BLIV FRIVILLIG

Har du lyst til at hjælpe folk med at reparere på de månedlige workshops og dermed være med til at forbedre vores udnyttelse af ressourcer, så hører vi meget gerne fra dig!

Kontakt os

Miljøpunkt Amager
Kvarterhuset
Jemtelandsgade 3, 4. sal,

2300 København S.
CVR 2739 0226

Følg os på
 

Åbningstider 
Mandag - torsdag:
9.00 - 15.30
Fredag: 9.00 - 15.00
Lukket: Weekender og helligdage
samt
1. maj og 5. juni.

© 2022 Miljøpunkt Amager