CykelfællesskaberHvorfor er det spændende at arbejde med "Cykelfællesskaber"?

Københavnere har ca. 678.000 cykler, men der er langt fra lige så mange, der ved hvordan man holder dem vedlige. En dårligt vedligeholdt cykel er skidt at cykle på og det kan være en grund til at tage bilen i stedet for. Vi arbejder på at fremme cyklismen på Amager, da det er gavnligt for miljøet og skaber et levende byrum hvor folk mødes. En vedligeholdt cykel holder længere og kan være med til at skabe mindre ressourcespild og færre efterladte cykler i gårde og gader.

Er du interesseret i at vide mere om vores arbejde med "Cykelfællesskaber"? Så kontakt Claus Knudsen på: Tlf. 82 32 58 14 eller Claus@miljopunkt-amager.dk

Bicycle Innovation Lab

Vi deltager i udviklingen af et nyt cykelværksted, hvor folk på Amager har mulighed for at vedligeholde og reparere deres cykler i fællesskab. Vi samarbejder med foreningen Bicycle Innovation Lab, hvor cykelværkstedet også skal forankres. Vi hjælper med at finde frivillige, som kan hjælpe de besøgende med deres cykelproblemer og som også kan inddrages i at vedligeholde Cykelbibliotekets cykler. Ved medlemsskab hos Bicycle Innovation Lab, kan man både låne (mange) forskellige typer cykler og lære at reparere sin egen. Du kan også tage del i projektet, ved at blive frivillig.

Læs mere om Bicycle Innovation Lab her.

Image

Projektområder


Jemtelandsgade 3, 4. sal, 2300 København S. Tlf. 8232 5810 Møde os på Instagram Facebook

© 2018 Miljøpunkt Amager