ElektronikværkstedetVær med til at give elektronik længere levetid.Om Elektronikværkstedet

Elektronikværkstedet er iværksat med det formål at skabe et fællesskab, hvor det er muligt at komme og få hjælp til at reparere sit elektronik, så det får en længere levetid inden det ender i skraldespanden.

Hver måned holder Elektronikværkstedet ‘Åben reparationsværksted’ i lokalet ‘Makerspace’ i Kvarterhuset. Her kan alle få hjælp og guide af frivillige elektronikkyndige til at reparere elektronik.

Elektronikværkstedet blev startet i april 2018 af Miljøpunkt Amager i samarbejde med frivillige borgere og andre aktører på Amager. Tidligere holdt Elektronikværkstedet til på Prags Boulevard, men flyttede i november 2020 til Kvarterhuset.

Værkstedet blev til med støtte fra Amager Øst Lokaludvalg, Pelican Self Storage (som tidligere stillede lokaler til rådighed på Prags Boulevard) samt midler fra Genanvendelsespuljen fra Københavns Kommune og Tuborgfondet.Bliv frivillig

Har du lyst til at hjælpe folk med at reparere selv til de månedlige workshops? 
Så skriv til os på: post@miljopunkt-amager.dk

Du kan også selv lære at reparere ved at tage del i den månedlige workshop, hvor du kan kan lære om elektronik og reparationer og få hjælp eller gode råd til at reparere dit elektronik.

Følg med for næste workshop på værkstedets facebookside her:

Følg Elektronikværkstedet på Facebook

Jemtelandsgade 3, 4. sal,
2300 København S.

Mød os på
Instagram
Facebook

© 2021 Miljøpunkt Amager