Del frugtenFå brugt havernes dejlige æbler ved at moste dem eller give dem videre til andre.Del æblerne fra din have

Har du mere frugt i din have, end du selv kan nå at bruge? Vi samarbejder med Frugtplukkerne og Kofoeds Skole, der driver Amager Æblemosteri. Vi er gået sammen om at skabe beskæftigelse og inklusion for udsatte borgere ved at plukke og udnytte overskudsfrugt fra private haver. Skoleklasser bliver også undervist i at plukke og moste, og borgere kan deltage i æbleevents på mosteriet. Æbler bliver således omdrejningspunkt for et større lokalsamfundsengagement.

Du kan tilmelde din have og donere din overskudsfrugt på www.frugtplukkerne.dk og være med til at støtte udsatte voksne og unge og dit lokalsamfund.

Du kan også være med til at plukke æbler på udvalgte dage og deltage i æbleevents på mosteriet.

Besøg Frugtplukkerne

Lån en mostpresse

Kunne du tænke dig at presse frugtmost af efterårets fine æbler eller pærer? Så kan du slå et smut forbi Miljøpunkt Amager og låne et mosteri gratis.

Mosteriet har allerede været i brug til forskellige arrangementer til glæde for både børn og voksne, og der er kommet velsmagende most ud af det.

Mosteriet kan lånes i en periode på 2-3 dage ad gangen mod et depositum på 500 kr. og du kan afhente det på Miljøpunkt Amagers kontor på hverdage i kontortiden. Er du interesseret, så ring eller kom forbi kontoret i Kvarterhuset for at reservere mosteriet. Du kan også på www.byhoest.dk finde et kort over byens æbletræer.

Brugsanvisning

Jemtelandsgade 3, 4. sal,
2300 København S.

Mød os på
Instagram
Facebook

© 2019 Miljøpunkt Amager