CyklerTag del i et cykelfællesskab, prøv nye cykler eller hold din egen ved lige.Prøv en af de mange forskellige cykler i Cykelbiblioteket.

Cykelbiblioteket

Er du nysgerrig i forhold til om din hverdag ville blive lettere hvis du havde en ladcykel, elcykel, foldecykel eller en anden særlig cykeltype? Så kom og lån dem i Cykelbiblioteket. Du kan også blive frivillig cykeltekar. Cykelbiblioteket drives af foreningen Bicycle Innovation Lab, som vi samarbejder med.

Læs mere på bicycleinnovationlab.dk


Få mulighed for at vedligeholde din egen cykel.

Cykellabværksted

Samme sted som Cykelbiblioteket findes også et Cykellabværksted med 6 arbejdsstande og teknisk bistand, som  gør det muligt for medlemmer at blive aktivt selvhjulpne.

I samarbejde med Bicycle Innovation Lab afholder vi regelmæssigt gratis workshops i Cykellabværkstedet med fokus på at lære deltagerne at vedligeholde og reparere deres egne cykler. Hold øje med Bicycle Innovation Labs facebookside for mere info om workshops.

Hvis du er cykelmekaniker og gerne vil stå for en workshop eller assistere i vores værksted, har du mulighed for at blive medlem i Bicycle Innovation Lab som frivillig. Send en mail til mail@bicycleinnovationlab.dk

Jemtelandsgade 3, 4. sal,
2300 København S.

Mød os på
Instagram
Facebook

© 2021 Miljøpunkt Amager