25/3: Pimp din cykel

Er din cykel blevet lidt træt ovenpå vinteren? Så kom forbi Prismen søndag d. 25. marts til en gratis forårsrengøring af jernhesten og få styr på småskavankerne eller gode råd til, hvordan du vedligeholder din cykel.

Sammen med Miljøpunkt Amager og Bicycle Innovation Lab inviterer Prismen til en søndag i cykelomsorgens tegn. Samme dag hvor vi også skifter til sommertid – det betyder ud med havemøblerne – og det betyder, at vores cykler endelig kan sige farvel til minusgrader, slud og salt på cykelstierne.

Dét fejrer vi med en wellness-dag for din cykel. Så kom og forkæl din cykel med et forårstjek, lidt olie, måske en vask? Vi har cykelmekanikere stående klar til at hjælpe dig!

Det starter kl. 12. 00 og fortsætter frem til kl. 16.00 – og koster ikke en klejne.

Mad og drikke kan i løbet af dagen købes i Prismens cafe Øens spisested.

Tilmeld dig på Facebook.