Grønne tiltag på AmagerVil du være med?


PAINT IT FORWARD

Foreningen PAINT IT FORWARD er et genbrugsprojekt med en social dimension. Det går ud på, at private og forretningsdrivende donerer restmaling til foreningen. Vi sorterer malingen og videredonerer den til sociale og kulturelle formål - primært til borgere med små penge. Paint It Forward ønsker også at skabe et lokalt fællesskab om at genbruge og upcycle restmaling og om i det hele taget at nedsætte mængden af affald. Foreningen holder til på Amager i værkstedsfællesskabet Tinkertank på Hørhusvej 5. 

Vil du være med? Du kan:

Donere restmaling: Hvis du vil donere større mængder maling, kan du kontakte Paint It Forward og lave en aftale på info@paintitforward.dk eller 25340984. Kun vandbaseret maling i god stand - ellers skal vi bruge tid på at transportere det til genbrugsstationen. Vi tager også imod malerudstyr i god stand. Mindre mængder maling kan afleveres i dagtimerne ved værkstedsfælledsskabet Tinkertank indenfor porten.

Modtage restmaling: Er pengene små? Eller leder du efter genbrugsmaling til et kunstnerisk eller kulturelt projekt med lavt budget? Hold øje med Paint It Forwards facebookside https://www.facebook.com/paintitforwarddk for, hvornår vi holder uddelinger. Hvis du vil aftage større mængder, kan du kontakte os og lave en aftale. 

Blive frivillig: Vi mangler folk med praktisk sans til at modtage og uddele maling og rådgive modtagerne om malerprocessen. Vi mangler også folk med organisationserfaring, formidlingsevner og alt muligt andet. Kom forbi en dag og vær med et par timer og se, om det er noget for dig. Kontakt os på info@paintitforward.dk

Paint It Forward
V/Værkstedsfællesskabet Tinkertank
Hørhusvej 5
2300 Kbh S
Mobil: +45 25340984

Facebook

TINKERTANK

Foreningen TinkerTank er et åbent værkstedsfællesskab, som ønsker at minimere spildet af materielle og menneskelige ressourcer ved at give rum til beboer i lokalområdet til opfinderi, reparation og genbrug af nogle af de ressourcer, der er til overs i lokalområdet.

Kunne du tænke dig at tage del i værkstedet? Så kan du følge med i de forskellige aktiviteter og begivenheder, som TinkerTank laver ved at følge med her:

Facebook

Jemtelandsgade 3, 4. sal,
2300 København S.

Mød os på
Instagram
Facebook

© 2021 Miljøpunkt Amager