ElektronikværkstedetVær med til at øge genbrug af elektronik.Om Elektronikværkstedet

Den 13. april 2018 åbnede Elektronikværkstedet på Prags Boulevard 43.

Tanken med elektronikværkstedet er at skabe et sted, hvor det er muligt at komme og få repareret sin elektronik af frivillige, så det får en længere levetid inden det ender i skraldespanden.

Ud over reparationer vil der komme til at foregå arrangementer og workshops, hvor man kan lære at reparere selv samt lære om genanvendelse og genbrug generelt. Samtidig skal stedet fungere som et eksempel på, hvordan man gennem lokal samarbejde og fællesskaber kan bidrage til, at flere ressourcer bliver sat i kredsløb og ikke går til spilde.

Elektronikværkstedet er startet af Miljøpunkt Amager i samarbejde med frivillige borgere og andre aktører på Amager. Elektronikværkstedet er støttet af Pelican Self Storage, som stiller lokaler til rådighed samt midler fra Genanvendelsespuljen fra Københavns Kommune og Tuborgfondet.

Link til Elektronikværkstedets hjemmeside
Følg Elektronikværkstedet på Facebook

Bliv frivillig i værkstedet

Har du lyst til at være en af de frivillige i Elektronikværkstedet kan du sende en mail til mail@elektronikvaerkstedetamager.dk 

Du kan fx hjælpe med reparationer af forskellig elektronik eller være med til at lave arrangementer og workshops, hvor folk kan lære at reparere selv eller lære om genanvendelse og genbrug generelt.

Jemtelandsgade 3, 4. sal,
2300 København S.
Tlf. 8232 5810

Mød os på
Instagram
Facebook

© 2019 Miljøpunkt Amager