Amager FælledTag med ud og oplev det unikke naturområde Amager Fælled.Foto: Flora Tosti.

Fælledens Dag

Med Fælledens dag sætter vi fokus på Københavns grønne oase, ved at afholde en dag med masser af naturaktiviteter i det fri. Fælledens Dag er Amager Fælled helt egen version af den landsdækkende Naturens Dag og afholdes i samarbejde med Danmarks Naturfredningsforening og lokale foreninger.

I 2020 afholdes Fælledens Dag den 13. september. Mere information kommer senere.

Kontakt os hvis du har lyst til at være frivillig eller hvis din forening gerne vil være med.


Foto: Flora Tosti.

Ture på Amager Fælled

Tag med på tur på Amager Fælled og oplev den særlige og ofte spiselige flora, samt få mere at vide om den særlige bytætte og beskyttede natur som Amager Fælled indeholder.
Hold øje med vores Facebook-side hvor turene annonceres.

Kontakt os gerne hvis du har lyst til at lave aktiviteter sammen med os på Amager Fælled.


Hvorfor er Amager Fælled vigtig?

Amager Fælled er et unikt naturområde, som dækker et stort område af Amager. Området er bevaringsværdigt med et rigt og frugtbart dyre- og planteliv. Området bidrager derfor til at skabe en storby, med en stor biodiversitet, samt en interessant og spændende bynatur.

Her hos Miljøpunkt Amager synes vi at det er en utrolig værdifuld egenskab til en storby. Vi støtter og arrangerer ekskursioner og oplevelser på Amager Fælled, som kan formidle viden om fælleden og dens dyre- og planteliv, samt arbejder for at skabe en lokal opbakning til at bevare Amager Fælled.

Jemtelandsgade 3, 4. sal,
2300 København S.
Tlf. 8232 5810

Mød os på
Instagram
Facebook

© 2019 Miljøpunkt Amager